Diensten

Fysiotherapie

Fysiotherapie kan helpen bij klachten in het bewegingsapparaat veroorzaakt door, onder andere overbelasting, stress, trauma en operatie.

We bieden fysiotherapie aan om u te helpen zich beter en natuurlijker te bewegen en uw pijn te verminderen. Ook krijgt u handvatten voor zelfmanagement zodat u weer zelfstandig verder kunt.

We hebben een ruime en langdurige ervaring met het behandelen van verschillende aandoeningen, zoals een frozen shoulder, beperkingen na ongeval of operatie (denk aan beperkende littekens en spierzwakte). Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom stellen wij een persoonlijk behandelplan op dat op maat is gemaakt voor uw specifieke hulpvraag.

Onze behandelingen omvatten onder andere oefentherapie, massage, fysische techniek, kinesiotaping en fascia/bindweefsel behandelingen. Met behulp van deze methoden werken wij samen met u om uw lichaam te versterken en uw mobiliteit te verbeteren. Ons doel is om u te helpen uw dagelijkse activiteiten weer te kunnen uitvoeren zonder pijn of ongemak.

Bij Hiskefit vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandelingen. Daarom werken wij in een comfortabele en schone omgeving, waar u zich thuis zult voelen. Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk met een luisterend oor, zodat u zich in vertrouwde handen voelt tijdens uw behandeling.

DSC_3539_Logo_RenatevanBrusselFotografie_Hiskefit_Fysiotherapie

Contact

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-14815968
info@hattemfysiotherapie.nl