Diensten

Fysiotherapie

Met fysiotherapie leert u zich beter en natuurlijker te bewegen en kan uw pijn verminderen. Fysiotherapie helpt bij herstel van een ongeval, botbreuk, of operatie.

We bieden fysiotherapie aan om u te helpen zich beter en natuurlijker te bewegen en uw pijn te verminderen. We hebben ervaring met het behandelen van verschillende aandoeningen, zoals herstel na een ongeval, botbreuk, of operatie. Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is en daarom bieden wij een persoonlijk behandelplan dat op maat is gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Onze behandelingen omvatten onder andere oefentherapie, massage, fysische techniek en balanstherapie. Met behulp van deze methoden werken wij samen met u om uw lichaam te versterken en uw mobiliteit te verbeteren. Ons doel is om u te helpen uw dagelijkse activiteiten weer te kunnen uitvoeren zonder pijn of ongemak.

Bij Hiskefit vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandelingen. Daarom werken wij in een comfortabele en ontspannen omgeving, waar u zich thuis zult voelen. Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en toegankelijk, zodat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandeling.

DSC_3539_Logo_RenatevanBrusselFotografie_Hiskefit_Fysiotherapie

Contact

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-14815968
info@hattemfysiotherapie.nl