Een korte kennismaking

Over Mij

Mijn naam is Hiske Dusink. Mijn professionaliteit is met de jaren uitgegroeid tot een “gelaagd kijken” naar de mens die bij mij komt met een hulpvraag. Daarnaast is er een patroonherkenning van talloze aandoeningen. Hierdoor is het sneller duidelijk in welke hoek of laag ik het “waarom” moet zoeken en een interventie kan starten. Bij de lagen kun je denken aan: “de hardware” (botstructuren), “de software” (o.a. spieren, gewrichten, fascia). “de aansturing” (zenuwen en segmentale samenhang) en de mentale en/of emotionele invloed (belemmerende overtuigingen, stress).

Wat mijn aanpak bijzonder maakt

  • Holistische aanpak: Ik kijk verder dan de oppervlakkige symptomen en onderzoek de dieperliggende oorzaken van problemen. Hierdoor kan ik een behandeling bieden die zich op de kern van het probleem richt.
  • Heldere en inlevende communicatie: Met behulp van eenvoudige metaforen, leg ik complexe processen en behandelingen uit. Dit geeft mijn patiënten niet alleen meer begrip en inzicht, maar ook meer vertrouwen in het behandeltraject. Ik kijk altijd naar het beroep en de persoonlijke situatie van de patiënt om mijn uitleg en behandeling zo relevant mogelijk te maken.
  • Onderscheidende specialisaties: De combinatie van mijn specialisaties in schouder- en oedeemtherapie maakt mij bijzonder effectief in de behandeling van borstkanker gerelateerde klachten.
  • Aanpassingsvermogen: Ik pas mijn werkwijze aan naar jouw behoeftes! Voor hoogsensitieve mensen bied ik een rustige behandelkamer en een rustige benadering, zodat de behandeling voor iedereen aangenaam is. Ik heb een groot netwerk van professionals waarnaar ik kan doorverwijzen als dat nodig is.

"Mijn professionaliteit is met de jaren uitgegroeid tot een “gelaagd kijken” naar de mens die bij mij komt met een hulpvraag. Daarnaast is er een patroonherkenning van talloze aandoeningen."

DSC_3539_Logo_RenatevanBrusselFotografie_Hiskefit_Fysiotherapie

Contact

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-14815968
info@hattemfysiotherapie.nl