Diensten

Schouderspecialist

Als Schouderspecialist ben ik gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige diensten om mensen te helpen bij het verlichten van schouderklachten en het herstellen van hun mobiliteit. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schouderrevalidatie, ben ik toegewijd aan het leveren van de best mogelijke zorg en behandeling aan mijn cliënten. Daarnaast ben ik aangesloten bij  Schoudernetwerk Groot Zwolle, in dit netwerk  zijn orthopeden van de Isala en collega's uit de wijde omtrek betrokken.

Of je nu last hebt van blessures, pijn, stijfheid of beperkte bewegingsvrijheid in je schouders, ik sta klaar om je te helpen. Mijn doel is om jou te helpen herstellen en weer optimaal te kunnen functioneren in je dagelijkse leven.

Als Schouderspecialist begin ik altijd met een grondige evaluatie van je klachten en medische geschiedenis. Op basis hiervan ontwikkel ik een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij ik niet alleen naar de symptomen kijk, maar ook naar de onderliggende oorzaken van jouw schouderproblemen.

Mijn diensten omvatten een breed scala aan behandelingstechnieken, waaronder therapeutische oefeningen, manuele therapie, myofasciale technieken en posturale correctie. Ik werk nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat elke behandeling effectief is en aansluit op jouw individuele behoeften.

Naast de behandeling zelf bied ik ook begeleiding en educatie om jou te helpen begrijpen wat er gaande is met je schouders en hoe je zelf kunt bijdragen aan je herstel. Ik geef advies over ergonomie, houding en preventieve maatregelen om herhaling van klachten te voorkomen.

Mijn prioriteit als Schouderspecialist is om jou de best mogelijke zorg te bieden. Ik ben gepassioneerd, geduldig en toegewijd aan het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn. Ik neem de tijd om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt tijdens elke behandelingssessie.

Dus als je last hebt van schouderproblemen en op zoek bent naar een professional die gespecialiseerd is in schouderrevalidatie, neem dan vandaag nog contact met mij op. Samen kunnen we werken aan het herstellen van jouw schouderfunctie en het verminderen van pijn, zodat je weer kunt genieten van een actief en pijnvrij leven.

DSC_3539_Logo_RenatevanBrusselFotografie_Hiskefit_Fysiotherapie

Contact

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-14815968
info@hattemfysiotherapie.nl