Diensten

Triggerpointcoach

Als triggerpointcoach begrijp ik hoe frustrerend en beperkend het kan zijn om last te hebben van pijnlijke knopen in uw spieren, ook wel triggerpoints genoemd. Deze triggerpoints kunnen niet alleen schouderpijn en -stijfheid veroorzaken, maar ook elders in uw lichaam voorkomen. Mijn doel is om u te helpen deze triggerpoints te identificeren en behandelen, zodat u verlichtingijn kunt ervaren en uw bewegingsrijheid kunt verbeteren.

Met mijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van triggerpointcoaching ben ik in staat om u te voorzien van gespecialiseerde technieken en coaching om uw triggerpoints effectief aan te pakken. Tijdens onze sessies zal ik u begeleiden bij het identificeren en behandelen van deze pijnlijke knopen, zodat u snel resultaat kunt zien.

Mijn benadering van triggerpointcoaching is gebaseerd op een holistisch perspectief, waarbij ik niet alleen de symptomen aanpak, maar ook de onderliggende oorzaken van uw triggerpoints identificeer. Samen zullen we werken aan het herstellen van de balans, kracht en mobiliteit in uw spieren.

Tijdens onze sessies zal ik u voorzien van individueel afgestemde oefeningen en mobilisatietechnieken om uw triggerpoints effectief te behandelen. Daarnaast zal ik u ook voorlichting geven over ergonomie, houding en zelfzorgtechnieken, zodat u zelf actief kunt bijdragen aan uw herstelproces.

Of u nu een sporter bent die zijn prestaties wil verbeteren, een professional die weer pijnvrij wil kunnen werken, of gewoon iemand die een betere kwaliteit van leven wil ervaren, ik er ben om u te ondersteunen op uw reis naar een pijnvrij en mobiel lichaam.

 

triggerpoint mechanisme
TrP trapezius met uitstraling in hoofd
DSC_3539_Logo_RenatevanBrusselFotografie_Hiskefit_Fysiotherapie

Contact

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-14815968
info@hattemfysiotherapie.nl