Mijn aanpak

Visie

Mijn visie is om toonaangevend te zijn in holistische en geïntegreerde zorg. Ik geloof dat iedere patiënt uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Daarom streef ik ernaar om grondige, geïndividualiseerde en begrijpelijke zorg te bieden.

Ik ben gepassioneerd over het behandelen van de mens in zijn geheel, zowel fysiek als mentaal. Mijn doel is om de patiënt te helpen zijn of haar bewegingsvrijheid zoveel mogelijk terug te krijgen en het leven voluit te leven. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar zal ook de onderliggende oorzaken van de problemen aanpakken waar mogelijk.

Ik heb onder andere het aandachtsgebied, op borstkanker gerelateerde, schouder- en oedeemproblemen. Dit is een gebied waar ik veel ervaring en expertise in heb opgebouwd. Ik geloof dat ik een verschil kan maken door mijn kennis en diverse vaardigheden toe te passen om de levenskwaliteit van deze patiënten te verbeteren.

Het is mijn overtuiging dat iedereen recht heeft op kwaliteitsvolle zorg. Daarom zet ik me in om toegankelijke, effectieve en empathische fysiotherapie te bieden. Samen met mijn patiënten werken we naar herstel toe, stap voor stap, dag na dag.

Dit is mijn visie. Het is een pad dat ik met passie loop, met de vaste wil om het leven van mijn patiënten te verbeteren. Want uiteindelijk gaat het erom dat we allemaal in staat zijn om ons leven zo volledig mogelijk te leven.

"Mijn doel is om de patiënt te helpen zijn of haar bewegingsvrijheid zoveel mogelijk terug te krijgen en het leven voluit te leven. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar zal ook de onderliggende oorzaken van de problemen aanpakken waar mogelijk.."

DSC_3539_Logo_RenatevanBrusselFotografie_Hiskefit_Fysiotherapie

Contact

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-14815968
info@hattemfysiotherapie.nl